Vine Kaufland la Motru?!?! Zvon sau realitate?

De câteva zile se discută sub forma de zvon în rândul opinie publice din Motru despre posibilitatea deschiderii unui magazin Kaufland în municipiul Motru.

Cert este că pentru anumite terenuri din oraș s-ar fi solicitat de ceva timp certificate de urbanism de la Primăria Motru de către diverse persoane.

Certificatul de urbanism este actul de informare prin care administrația publica locala, primăria în conformitate cu planurile urbanistice și regulamentele aferente fac cunoscute solicitantului elementele privind regimul juridic, economic și tehnic al terenurilor și construcțiilor existente la data solicitării și stabilesc cerințele urbanistice care urmează să fie îndeplinite de proiectul de construire (denumit proiect DTAC sau proiect PAC), în funcție de specificul amplasamentului, precum și lista cuprinzând avizele de construire și acordurile legale, necesare în vederea autorizării (Legea 50/1991).

Pe surse neconfirmate, oficial, se aude că viitoarea investiție ar viza zona de la Biserica Catolică unde intradevar ar există suficient teren pentru amplasarea unui astfel de magazin.

Nu am reușit să obținem un punct de vedere oficial de la autoritățile din Motru, probabil neexistand, încă, niciun demers oficial în acest sens din partea persoanelor private interesate.

Rămâne de văzut dacă deschiderea unui astfel de magazin se va concretiza sau rămâne doar la stadiul de zvon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *