Traseismul politic, binevenit la Motru!

Consilierii locali, Ion Sanda și Cristian Iorga, au trecut la PNL Motru

Domnul Sanda a fost director al Scolii Generale Nr. 2 Motru, în prezent pensionar și a fost membru PDL și PSD și a cochetat și cu ALDE iar domnul Iorga este inginer șef la ELCFU Motru, unitatea aflată în subordinea CE Oltenia.

Cristian Iorga a fost anterior membru PSD, PDL. Tot în cadrul PNL Motru a intrat și directorul Adrian Luță de la Scoală Sanitară Postliceală „Hipocrate” Motru.

Domnul director Adrian Luță a fost candidatul PND Motru la alegerile locale din 2016, candidând la funcția de primar al municipiului Motru.

Decizia de astăzi a fost luată contrar convingerilor politice, din anul 2017, ale Partidului National Liberal care prin vocea preşedintelui Ludovic Orban dorea interzicerea prin lege a traseismului politic.

Orban declara în august 2017: „Traseismul politic trebuie oprit, este o gravă deteriorare a democraţiei”.

Ilie Petrescu, s-a înscris în ALDE

Fostul senator de Gorj, Ilie Petrescu, s-a înscris în ALDE și va candida, din nou, la Primăria Motru. Petrescu a fost un senator în legislaturile 2000-2004 și 2004-2008, ales în județul Gorj pe listele Partidului România Mare. În 2016, a candidat din partea PSRo, obținând mandatul de consilier local. Acum, spune că a intrat în partidul lui Tăriceanu pentru că a fost, vreme de 6 ani, lider al Partidului Conservator Gorj, formațiune din care este alcătuită ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *