Candidat surpriză la Primăria Motru!?

Pe paginile de socializare din mediul online Facebook au apărut informații care ar putea răsturna configurația politică pentru alegerile locale de la Primăria Motru.

Consilierul personal al primarului în funcție ar putea fi candidatul PNL Motru la scaunul de primar al Municipiului Motru.

Aceleași surse mai informează că edilul Jianu ar putea intra în cursa alegerilor parlamentare pe un loc eligibil, la sfârșitul acestui an.

Cine este politicianul Dan Matei?

Dan Matei este consilierul personal al edilului Jianu și este o persoană foarte apreciată în cadrul Partidului National Liberal din Motru.

Edilul Jianu ar fi afirmat în mai multe rânduri că orașul Motru îi datorează multe acestui consilier personal.

În spațiul public ar fi izbucnit mai multe nemulțumiri în legătură cu salariul lui Dan Matei care se ridică la 7.000 de ron/lunar dar și acuze că acesta gestionează paginile de facebook ale edilului și chiar a Primăriei Motru unde mai multe persoane ar avea interdicția să posteze nemulțumiri la adresa actualului primar.

Dan Matei este mai mult cunoscut pentru activitatea sa pe Facebook unde a creat mai multe pagini și grupuri de Facebook în care apar cu preponderență articole de apreciere la adresa administrației Jianu.

Nu au apărut informatii despre structura și locurile pe listele de consilieri locali ai PNL Motru dacă varianta Dan Matei se confirmă dar situația ar putea fi mult mai complicată prin prisma achizițiilor de noi membri, lucru care ar fi nemulțumit o parte din vechea echipă a PNL Motru, câștigătoare a alegerilor din 2016.

Edilul Jianu și niciun oficial al PNL MOTRU nu au apărut cu o declarație oficială cu privire la aceste informații apărute în mediile online.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *