Primarul comunei Broșteni în vizită la Primăria Motru

Primarul comunei Broșteni, Alexandru Borugă, a avut o întrevedere la Primăria Motru cu primarul Cosmin Morega, întâlnire în cadrul căreia s-a discutat și despre proiectul care vizează înființarea Asociație Microregiunii Valea Motrului.

Proiectul înființării unei asociații regionale menite să atragă fonduri europene pentru dezvoltarea zonei Motru, în mod unitar, a fost intens promovat și susținut de Cosmin Morega dar și de edilii din comunele: Glogova, Cătunele, Samarinești, Vagiulesti și Broșteni încă din vara acestui an.

Proiectul include obiective precum conectarea la gaze a tuturor satelor apartinatoare de Motru dar si a comunelor Glogova, Catunele, Samarinesti, Vagiulesti si Brosteni, crearea unor facilitati fiscale si punerea la dispozitie a unor terenuri utilate in vederea atragerii de investitii generatoare de locuri de munca, dezvoltarea infrastructurii dar si proiecte comune in domeniul sportiv sau socio-cultural.

” O vizită neașteptată a domnului primar Borugă la Primăria Municipiului Motru. Un om cu multă experiență profesională, dar și un om respectat de oameni.

Vă mulțumesc domnule primar și pe această cale pentru încrederea și susținerea arătată, dar mai ales pentru sfaturile dumneavoastră!
Motru, împreună cu localitățile din apropiere, va demara, cât de curând, proiectul Valea Motrului, proiect în care cu toții ne punem mare încredere, începând de la Glogova, Cătune, Samarinești, Văgiulești și încheind cu Broșteni, pentru dezvoltarea întregii zone.
Vă mulțumesc și vă asigur de întreaga noastră susținere!” a declarat primarul Cosmin Morega.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *