PNL Motru copy-paste dupa PSD Motru

Cosmin Morega de la PSD Motru anunta acum o saptamana si jumatate ca a discutat cu domnul director Drula Valeriu si inca cateva persoane si a cerut acordul dumnealor pentru a le oferi titlul de cetatean de onoare al Municipiului Motru. Nu au trecut doua zile si cei de la PNL Motru au declarat ca intentioneaza sa ofere de inceput 10 titluri de cetatean de onoare si apoi lista a inceput sa se mareasca rau.
In privinta premierii copiiilor de nota 10, aici nu a trecut nici o zi de cand cei de la PSD Motru au initiat un proiect prin care se dorea premierea copiiilor merituosi, hop a doua zi cei de la PNL anunta ca premiaza toti copiii din promotiile 2016-2020.
E groasa rau daca primarul cu doi consilieri personali si puzderia de liberali de pe langa el, atata pot. Acuma sper ca nu sare vreun liberal cu de alea ca domnule noi aveam demult in plan, ca suntem satui, am mai auzit.
Hai sa va dam noi niste idei daca tot duceti lipsa: locuri de munca, infrastructura rutiera stradala, caini dusi la adapost, reabilitare subsoluri si blocuri, drumul de la Ripa, apa, canal si gaze la toate satele apartinatoare, echipa de fotbal si mai sunt da haideti incercati cu astea, de inceput.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *