Se întâmplă în Motru: Persoane care nu există depun adrese către Primărie!

Începând cu luna trecută pe rețelele de socializare dar cel mai adesea pe un grup de facebook al căror administratori sunt apropiați ai liberalilor din Motru dar și unul dintre consilierii personali ai edilului în funcție, au apărut postări ale unei persoane sub denumirea Ioana Nedelcu care aduc acuze viceprimarului Morega în legătură cu sistemul de iluminat public la care ar fi conectat un stâlp cu un bec care luminează curtea locuinței vicelui.

Acest gen de postări nu sunt o noutate pentru că publicul care accesează grupurile online de socializare din Motru s-a obișnuit în ultimii 4 ani cu scandalurile sau acuzele nefondate din pestrița lume politică motreană.

Persoană care nu există depune o adresă către Primărie. Direcția Publică Motru cercetează

Dar nebunia unora pare să atingă cote fară precedent, așa zisa Ioana Nedelcu a depus o adresă scrisă către Primăria Motru în care aduce același gen de acuzații ca și cele pe care le-a postat pe Facebook. Direcția Publică Motru, firma Consiliul Local Motru, cea care se ocupă de iluminatul public din Motru a efectuat verificări asupra faptelor reclamate în adresa către Primăria Motru de către așa zisa Ioana Nedelcu și a constatat că nu exista vreun stâlp de iluminat conectat la iluminatul public care să lumine în curtea lui Morega. 

Persoana nu există

Pentru a lămuri întru totul situația, vicele s-a adresat Poliției Locale Motru și Asociației de Proprietari pentru ca acestea să verifice daca există persoana Ioana Nedelcu sau dacă a locuit cineva cu acest nume la adresa cu care s-a legitimat așa zisa persoană Ioana Nedelcu în adresa către Primărie prin care reclamă faptele viceprimarului. Răspunsul din partea Poliției Locale Motru și cel de la Asociația de Proprietari a fost același: nu există persoana cu numele Ioana Nedelcu.

Reclamație de la edil. Parchetul de pe langa Judecatoria Motru cercetează

Acum 2 ani și edilul Jianu a avut o reclamație semnată chiar de dumnealui către Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru în care aducea același gen de acuze viceprimarului.

Reclamația a dus la un control amănunțit al organelor abilitate unde s-a constatat ca și acum că faptele reclamate, efectiv, nu există.

Scandalurile de pe Facebook s-au mutat în stradă

După numeroasele scandaluri ale conturilor false din online-ul motrean situația s-a mutat în teren, la propriu.

Viceprimarul Morega a declarat că în ultimii patru ani dar și în momentul de față se încearcă o discreditare sistematică a imaginii sale atât în mediul online dar și prin acuze denigratoare răspândite în oraș de persoane rău intenționate.

Toate acuzațiile care i s-au adus au fost cercetate de instituții ale legii și de fiecare dată s-a constatat că aceste acuzații sunt nefondate dar hărțuirile și denigrările continuă în spațiul public și este convins că aceste lucruri au legătură cu anunțarea candidaturii la Primăria Motru, a mai declarat Morega.

Probabil organele abilitate vor lămuri situația în scurt timp și vom afla în curând cine stă în spatele șaradei conturilor false de pe Facebook și reclamațiilor cu nume false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *