Nu vom avea viceprimar la Motru

Alegerile locale s-au terminat. Configuratia Consiliul Local Motru va fi formata din 8 consilieri ai Partidului Social Democrat, 6 consilieri de la PNL, 2 consilieri de la PMP si 2 consilieri de la USR.

Aliantele pentru formarea unei majoritati in Consiliul Local sunt inca in discutie dar actualul primar Cosmin Morega a transmis un mesaj clar tuturor partidelor si anume ca nu isi doreste infiintarea functiei de viceprimar la Motru intrucat considera ca localitatea are alte prioritati in acest moment.
„Nu cred ca este oportuna infiintarea unei functii de viceprimar la nivelul municipiului Motru mai ales ca legislatia in vigoare permite acest lucru. Proasta administrare si promovarea in functii politice a diverselor personaje apropiate primarului Jianu pe criterii stiute numai de dumnealui efectiv ma obliga sa rezolv intr-un timp scurt foarte multe probleme cu care orasul si satele inconjuratoare se confrunta. Banii alocati pentru functia de viceprimar as dori sa fie redistribuiti in urmatorii 4 ani pentru infrastructura, reabilitarea blocurilor si in rezolvarea multor altor probleme cu care cetatenii se confrunta. Primaria Motru si firmele in care Consiliul Local Motru este actionar au nevoie de oameni care efectiv muncesc si nu de functii de conducere pe care apropiatii fostului primar Jianu vor sa le creeze pentru a-si plati datoriile din timpul campaniei electorale. Avertizez clasa politica din Motru ca daca nesocotesc aceste lucruri si incearca impunerea unui viceprimar, practic vor sustrage bani din buzunarul motrenilor, bani pe care ii putem folosi pentru rezolvarea problemelor cetatenilor.
 Intr-un termen foarte scurt voi eficientiza toate serviciile din Primăria Motru si firmele Consiliul Local si o sa fac sa inceteze practicile folosite de fosta conducere a lui Jianu de a impune oameni in posturi in care nu au competenta. ” a declarat primarul, Cosmin Morega.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *