Motrenii nu îl doresc pe Gigel Jianu în funcția de viceprimar. Rezultate – Ce așteptări au motrenii de la administrația locală în perioada următoare

În perioada 07 – 14 noiembrie 2020 a fost realizat un sondaj de opinie online cu privire la așteptările motrenilor de la administrația locală pentru perioada următoare.

80,5% dintre respondenti s-au arătat nemulțumiți de activitatea fostului primar Gigel Jianu din perioada 2016-2020.

72,4% dintre cei care au răspuns sondajului considera, însă, că actualul primar, Cosmin Morega, va putea aduce Municipiului Motru la un nivel de dezvoltare satisfăcător iar 70% dintre persoane sunt foarte mulțumite sau mulțumite de activitatea primelor zile din mandatul noului primar.

În privință încrederii în noii consilieri locali, 50,6% dintre cei care au răspuns declară că nu au încredere în componența noului Consiliu Local Motru iar 49,4% dintre cei chestionati au încredere.

Un procent de 77% dintre persoanele care au completat sondajul nu consideră oportun ca Gigel Jianu să ocupe funcția de viceprimar al Municipiului Motru în perioada 2020-2024.

75.9% dintre persoane și-ar dori ca noul primar, Cosmin Morega , să implementeze proiecte care vizează crearea de noi locuri de muncă.

33.3% dintre persoane consideră că aleșii locali nu țin cont de părerea cetățenilor în adoptarea hotărârilor de Consiliu Local iar 42,5% considera că aleșii locali țin cont foarte puțin de părerea cetățenilor când adoptă hotărârile.

La ultima întrebare majoritatea personelor chestionate, într-un procent de 96.6%, consideră că aleșii locali ar trebui să fie sancționați financiar pentru adoptarea unor decizii ilegale, care au prejudiciat comunitatea locală.

Sinteza rezultatelor – Sondaj de opinie online, perioada 7-14 noiembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *