Primăria Motru – Măsuri pentru siguranţa elevilor odată cu începerea cursurilor

Având în vedere că, începând de azi, 08.02.2021, au început cursurile la instituțiile de învățământ din municipiul Motru, Gradinița Nr. 7, Catolică şi Leurda, polițiștii locali, împreună cu reprezentanții Poliției Municipiului Motru și ai Jandarmeriei vor asigura ordinea și siguranța elevilor, precum și respectarea măsurilor stabilite în contextul epidemiologic actual.

Edilul Cosmin Morega a facut un apel catre părinți și elevi să respectele măsurile de distanțare fizică și regulile stabilite de conducerea unităților școlare pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19.

„Facem apel atât la elevi, cât și la părinți să respecte măsurile de distanțare fizică și regulile stabilite de conducerea unităților școlare pentru desfășurarea cursurilor în condiții de siguranță pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2. Prin implicare și responsabilitate atât din partea instituțiilor publice, cât și a părinților și copiilor, sperăm să putem menține toate unitățile școlare deschise până la sfârșitul anului școlar”, a anunțat primarul Cosmin Morega.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *