Lucrările de la blocul 12 sub „lupă”

In urma cu cateva zile viceprimarul Morega a raspuns la solicitarea catorva cetateni din zona blocului 12 si a ajutat la reabilitarea unor cai de acces din zona.

Acest lucru se pare ca a starnit nemultumirea edilului Jianu iar astazi un echipaj al Politiei Locale a venit la fata locului pentru a se interesa asupra legalitatii acestei lucrari.
„In ultimii 4 ani chiar daca mi-au fost retrase atributiile de serviciu prin mai multe dispozitii de catre primarul Gigel Jianu, nu am ezitat sa raspund solicitarilor cetatenilor si am incercat sa ii ajut, de fiecare data. Acum cateva zile mi-a fost solicitat un mic ajutor de catre locatarii din zona blocului 12 pentru repararea unei cai de acces. Astazi am aflat ca la solicitarea primarului Jianu un echipaj al Politiei Locale a venit in zona blocului 12 pentru a face cercetari in privinta lucrarilor efectuate chiar si de o parte dintre locatari. Acest lucru nu ma surprinde pentru ca sunt obisnuit cu o astfel de atitudine din partea lui Jianu dar este cel putin jenanta situatia cand ajung chiar cetatenii orasului in postura de a fi cercetati in privinta lucrarilor pe care chiar primarul ar fi trebuit sa le execute. O situatie perpetua care probabil se va incheia dupa alegerile locale pentru ca in acesti ultimii 4 ani, cetatenii au inteles cine este si ce capacitate are acest Gigel Jianu care nu a facut nimic, absolut nimic de cand a fost ales pe scaunul de primar” a declarat viceprimarul Cosmin  Morega.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *