Gestionarea „crizei” COVID de la Fabrica de Tricotaje Motru este văzută ca un succes!

Edilul liberal de la Motru a declarat în conferința săptămânală de presă a partidului care sunt noile achiziții ale PNL Motru.

Una dintre proaspetele „achiziții” ale PNL Motru este Ion Sanda, fostul director al Școlii Generale Nr.2 Motru, care își dorește al treilea mandat în Consiliul Local Motru.

La prezentarea oficială Ion Sanda l-a lăudat pe actualul edil PNL pentru modul în care a gestionat problemele de la Motru în acest mandat, inclusiv epidemia de coronavirus și „focarul” de la Fabrica de Tricotaje.  Gestionarea crizei COVID în Motru se vrea un exemplu de bune practici de administrație și probabil o strategie de atragere a electoratului motrean.

După diagnosticarea a câtorva cazuri de COVID în Motru datorită faptului că au fost diagnosticate și câteva persoane care au lucrat la Fabrica de Tricotaje din Motru s-a luat decizia de către autorități să se închidă aceasta unitate.

Închiderea unității s-a făcut succesiv pentru mai multe săptămâni de zile ducând la pierderi economice pentru aceasta firma dar a afectat și câteva sute de salariați care lucrau aici.

Singurele demersuri pentru redeschiderea unității în contextul în care numărul de persoane infectate cu coronavirus la Fabrica de Tricotaje a fost unul mic față de numărul de cazuri din oraș  au fost făcute de către directorul acestei unități, de o parte dintre salariații de la fabrica iar din partea autorităților locale singura solicitare publica pentru redeschiderea unității a venit din partea viceprimarului Morega.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *