Gest inedit al noului primar, Cosmin Morega

Noul primar al Municipiului Motru, Cosmin Morega, a afisat mai multe banere cu un mesaj de multumire la adresa cetatenilor. 

„Prin afisarea acestor banere vreau sa le multumesc cetatenilor din Motru pentru increderea acordata la alegeri si ii asigur de sprijinul meu, neconditionat, pe parcursul urmatorilor 4 ani si impreuna cu toti cetatenii alaturi de mine si echipa mea doresc sa transformam orasul Motru dar si satele apartinatoare intr-un loc cu adevarat european cu o infrastructura rutiera moderna, cu blocuri reabilitate, cu utilitati absolut in toate satele apartinatoare, cu un sistem sanitar bine pus la punct dar si intr-un mediu propice investitiilor in vederea creari de noi locuri de munca.” a declarat primarul Cosmin Morega.

1 thought on “Gest inedit al noului primar, Cosmin Morega

  1. E perfect,si asa biletul este mic asa ca un salariu ….in minus e folositor.daca reusit sa mai reduceti,,,,santeti aplauzat de toti care inteleg..normalitatea.inceputul cu dv.e ceva la care sincer,nu m am asteptat. Vad ca,,urmati bine le dl.Dan Morega,am lucrat cu dansul 24 de ani ,activand pe raza Motru. A fost un sef,perfect, eram primul UJECOOP pe tara ,dar sedintele,cu dansul,erau,,,legi pt.mine l am respectat si l stimez,toata viata.Ma bucur,déjà ca santeti primar,ma bucur ca va stiu,,,desi am avut o alta parte,azi sant convinga ca santeti,cel mai vin pentru Motru v am votat si va sustin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *