Dr.Mihai Moisescu, mesaj de sustinere pentru candidatul la functia de primar, Cosmin Morega

Dr.Mihai Moisescu i-a adresat un mesaj de susținere candidatului PSD Motru, Cosmin Morega,cu o săptămână înainte de data alegerilor locale:

„Săptămăna care urmează va fi o săptămână dificilă pentru cei care ar dori să aleagă primarul ce va gestiona administrarea municipiului Motru, pentru următorii patru ani . Ca locuitor al oraşului, ca fost consilier local şi judeţean, cred că este datoria mea să-mi exprim opţinea pentru persoana pe care o cred capabilă să se implice activ în această activitate extrem de importantă. În alegerea celui pe care îl cred ca fiind cel mai potrivit pentru a fi primar, a trebuit să elimin, dintre criteriile pe care le utilizez îndeobşte în alegerile personale, câteva: apartenenţa la un partid politic, (eu fiind liberal din toate punctele de vedere) simpatiile mele, (sunt un împătimit a tot ce se numeşte artă şi pe cale de consecinţă acordate artiştilor) prietenii de mult timp consolidate cu unii candidaţi, antipatii inerente pentru alţii care au luat în derâdere anumite solicitări generate de necesitîţi profesionale….
După ce am eliminat toate aceste criterii şi plecând de la axioma că un primar este dator să răspundă aşteptărilor comunităţii şi intereselor legitime ale acesteia, şi doar atât, cred că alegerea lui Cosmin Morega este o soluţie . Am convingerea personală că, după o activitate de viceprimar drastic retricţionată de cauze străine de nevoile comunităţii, domnul Morega este perfect motivat să demomstreze că vrea, ştie şi poate să fie primarul de care municipiul Motru are nevoie. Cred că merită să I se acorde această şansă.”
Dr.Mihai Moisescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *