„Daca ploua la Motru, de vina este Morega” 

„Daca ploua la Motru, de vina este Morega” cam asa suna acuzele electorale care se propaga acum in prag de alegeri locale in Municipiul Motru.

Ieri, un candidat la Consiliul Local Motru a intrat pe terasa unui bar de pe raza localitatii Motru. Nu stim daca in scopuri electorale sau doar sa serveasca ceva. Cert este ca a avut un schimb de replici cu cateva persoane de acolo.

Astazi in stilul caracteristic Gigel Jianu il transforma pe acesta intr-o victima politica si acuza pe oamenii de pe terasa respectiva ca sunt sustinatori ai PSD-ului din Motru si ai candidatului la functia de primar, Cosmin Morega.
„Am vazut declaratia lui Gigel Jianu si sincer ma lasa fara cuvinte dar nu ma mai surprinde nimic. Dupa ce m-a reclamat si m-a jignit in toate feluri posibile in ultimii 4 ani, mi-a retras toate atributiile, a spus oamenilor care au cerut sprijin la Primărie ca nu ii ajuta pentru ca nu il lasa Morega si multe altele, acum in campania electorala vine cu niste acuzatii puerile,absolut penibile. Dumnealui nici acum pe final de mandat nu reuseste sa se debaraseze de aceasta atitudine jenanta si pozeaza in continuare intr-o victima si incearca sa ii victimizeze, mai nou si pe cei care candideaza pe lista partidului dumnealui. Disperarea domnului Jianu este foarte mare pentru ca oamenii din oras au descoperit falsitatea acestui om care nu a indeplinit niciuna dintre promisiunile pe care le-a facut acum 4 ani catre cetatenii Municipiului Motru ” a declarat viceprimarul Cosmin Morega

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *