Cosmin Morega, singurul primar din istoria orasului Motru care a asistat la pornirea centralei termice de la UATAA

In luna septembrie a acestui an, actualul primar Cosmin Morega a sesizat lipsa stocurilor de carbune de la UATAA Motru si faptul ca UATAA Motru intarzie cu revizia instalatiilor de termoficare.

Pe 24 septembrie conducerea UATAA Motru a emis un comunicat prin care asigurau cetatenii ca vor incepe furnizarea agentului termic imediat ce temperaturile de afara vor scadea.
Situatia se pare ca nu a fost intocmai cum au comunicat cei de la UATAA si la insistentele actualului primar in cursul zilei de astazi s-a reusit achizitionarea carbunelui necesar pentru pornirea centralei.
Noul primar al municipiului Motru a petrecut ziua in curte UATAA Motru pentru a superviza, personal, pregatirile pentru ca centrala termica sa porneasca sambata seara, lucru care s-a si intamplat in jurulul orei 23:00.
„Inteleg perfect nemultumirile cetatenilor cu privire la intarzierea furnizarii agentului termic si sunt in totalitate de acord cu dumnealor. Am sesizat inca inainte de alegerile locale, conducerea de la UATAA Motru in legatura cu faptul ca nu au stocurile de carbune necesare pentru aceasta perioada si ca sunt in urma cu reviziile la instalatiile de termoficare. Conducerea de acolo, probabil ca sa nu afecteze imaginea fostului primar aflat in campanie electorala a emis un comunicat prin care s-a prezentat o situatie nereala care se rasfrange acum asupra locuitorilor municipiului Motru.
 Toti oamenii trebuie sa inteleaga ca eu nu fac promisiuni pe care nu le pot indeplini si astazi am reusit sa deblochez aprovizionarea cu carbune catre aceasta unitate.
In cursul zilei de astazi dar si in aceasta seara am supervizat chiar de la fata locului, in curtea unitati UATAA Motru, desfasurarea lucrarilor premergatoare pornirii centralei dar si momentul pornirii efective

 Sper ca lucrurile sa se deruleze normal de acum incolo pentru ca cetatenii sa beneficieze de caldura si apa calda si ii asigur ca voi lua masuri pentru a schimba modul de lucru la UATAA Motru in folosul numai al cetatenilor” a declarat primarul Cosmin Morega.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *