Clubul Sportiv Minerul Motru va beneficia de investiții masive pentru infrastructură

La sfârșitul anului trecut primarul, Cosmin Morega, a început demersurile pentru modernizarea complexului sportiv al Clubului Sportiv Motru.

Astfel, Clubul Sportiv  va beneficia de investiții masive pentru infrastructură prin Programul National de Constructii de Interes Public sau Social, Subprogramul „Complexuri Sportive”.

De investițiile în infrastructură vor beneficia toate activitățile sportive de la clubul din Motru prin reabilitarea completă a sălilor de lupte și box, a stadionului, tribunelor dar și de dotări la ultimele standarde ale acestora.

O veste bună este faptul că solicitările către Compania Națională de Investiții au intrat pe lista sinteză, ceea ce înseamnă că investițiile vor veni într-un timp mult mai scurt decât a fost planificat.

În următorii ani, Clubul Sportiv Motru va fi pregătit pentru performanță pe toate liniile sportive care în afară de dotările și modernizările anunțate, beneficiază deja și de aportul unor maeștri emeriți ai sportului, domnii, Valentin Săvescu și Vasile Purdescu, antrenori la box și respectiv lupte libere.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *