„Cetatean de onoare al Motrului”???

Incepand de saptamana trecuta, edilul Jianu si echipa dumnealui au contactat mai multi profesori din oras pentru a le propune distinctia de cetatean de onoare al orasului Motru.
Pana aici nimic de reprosat poate fi considerata chiar o initiativa laudabila dar mai multi cetateni din Motru au inceput sa comenteze la o postare publica, aducand argumente, pe retelele de socializare, edilului Jianu ca lista intocmita in vederea desemnarii titlurilor nu ar fi una tocmai potrivita pentru ca lipsesc multe nume de personalitati care chiar au insemnat ceva pentru localitate a noastra.
Unii acuzand chiar ca este o goana a edilului dupa voturi prin prisma candidaturii la viitoarele alegeri.
Ca o coincidenta pe lista edilului Jianu se afla si numele domnului director Sanda Ion, actual pensionar, si proaspata achizitie a liberalilor din Motru care probabil este multumit de aceasta distinctie in conditiile in care lista de candidati a PNL ului este destul de aglomerata cu noi membri dar si fosti apropiati ai partidului si este din ce in ce mai greu de prins un loc eligibil.
De pe lista lipsesc nume precum al domnului profesor Iancu, al domnului profesor Ghitescu dar si nume din alte domenii de activitate.
Criteriile de acordare nefiind foarte clare opiniei publice precum si numarul mare de proaspeti cetateni de onoare ai orasului, desemnati tocmai in preajma alegerilor locale, risca sa aduca in ridicol aceasta ceremonie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *