„Brambureală” în Consiliul Local Motru – Construcția unui nou supermarket stagnează

De o perioada buna de timp sedintele Consiliului Local Motru se desfasoara online datorita contextului epidemiologic actual.

In ultima zi de joi a fiecarei luni alesii locali, prezidati de edilul Jianu, propun proiecte de hotarare de Consiliu Local, evident cum ii place deseori sa spuna domnului Jianu pentru bunastarea locuitorilor din Motru si pentru cetatenii din satele apartinatoare.
Pe ordinea de zi la sedinta online de Consiliu Local au fost initiate proiecte care vizau:
– devierea retelei de canalizare pentru ca terenul de langa Biserica Catolica sa intruneasca conditiile construirii unui nou  supermarket
-extinderea retelei de gaz pe strada Stadionului din Motru
-bransarea la apa si canalizare a unui imobil din Motru
-cateva prelungiri de concesiune si inchirieri care ajutau niste cetateni sa isi prelungeasca contractele pentru a nu expira
Inexplicabil desi s-au intrunit conditiile de prezenta pentru ca aceste proiecte sa fie aprobate in sedinta, surprinzator, domnul primar Gigel Jianu le-a retras de pe ordinea de zi iar sedinta s-a incheiat ramanand practic fara obiect.
Pana acum 1 an, edilul sustinea pe la diverse posturi de radio ca are consilieri locali ostili ca are probleme la unele proiecte, ca nu poate sa faca treaba pentru cetateni si multe altele desi ulterior a recunoscut ca i s-au aprobat 88% dintre proiectele initiate de dumnealui.
Nu am putut afla niciun punct de vedere oficial care sa lamureasca de ce edilul se faulteaza singur si retrage aceste proiecte de pe ordinea de zi si nu le supune votului.
In concluzie se poate spune ca inceperea constructiei unui nou supermarket, extinderea retelei de gaze pe o strada a municipiului si rezolvarea problemelor a catorva oameni se amana pentru o data ulterioara care nu s-a stabilit, inca.

2 thoughts on “„Brambureală” în Consiliul Local Motru – Construcția unui nou supermarket stagnează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *