88% din proiectele propuse de Jianu au fost APROBATE – sursa PNL Motru

Astăzi a fost publicat un comunicat pe pagina de facebook a PNL Motru cu privire la hotărârile de consiliul local care au fost aprobate și hotărârile de consiliul local care au fost respinse de către consilierii locali din Municipiul Motru, în cei 4 ani de mandat ai primarului Jianu.

Astfel aflăm că 88% din inițiativele primarului Jianu au fost votate în Consiliului Local Motru pentru a putea fi duse la îndeplinire. Liberalilor motreni li se pare că procentul de hotărâri respinse, adică 12% este unul mare.

Într-o emisiune televizata viceprimarul Morega a afirmat că majoritatea proiectelor domnului Jianu au fost votate în Consiliul Local Motru iar despre cele câteva care au fost respinse principalul motiv ar fi fost viza de legalitate a secretarului Primăriei Motru.

Datorita presiunilor pe care primarul Jianu le-ar fi făcut în presa locala și afirmații în spațiul public că viceprimarul se opune dezvoltării Municipiului Motru acesta ar fi votat alături de consilierii social democrați chiar și câteva proiecte care nu aveau viza de legalitate a secretarului Primărie Motru dar aceste proiecte au fost contestate în instanțele de judecata de către Prefectura Gorj și s-au dovedit a fi nelegale, a declarat vicele Morega.

Morega a enumerat și câteva proiecte la care s-a opus împreună cu consilierii social democrați precum: încadrarea pe studii superioare și implicit mărirea salariului a unuia dintre consilierii personali ai primarului Jianu, s-a mai opus aprobării organigramei din Primăria Motru conform căreia se creau 6 posturi de director și unul de administrator public și nu înțelege de ce primarul Jianu nu a dus la îndeplinire nici macar un sfert din proiectele care i-au fost aprobate.

În concluzie se poate spune că majoritatea proiectelor primarului Jianu au fost votate în Consiliul Local Motru iar procentul de aprobare ar trece de 90% daca s-ar lua în calcul lipsa vizei de legalitate asupra unor proiecte pe care primarul Jianu le-a propus.

Ar fi fost interesant daca liberalii motreni ar fi comunicar si numarul proiectelor aprobate si indeplinite de catre primar dar probabil ar fi dezavantajat si mai mult imaginea edilului.

Nu este de înțeles lipsa de tact a celor de la PNL Motru care singuri cad în derizoriu comunicând chiar dumnealor aceste procente către cetățenii din Motru în condițiile în care peste numai câteva luni vor urma alegerile locale iar primarul Jianu tocmai pe aceasta tema miza că are un Consiliu Local ostil dar care chiar conform spuselor și graficelor celor de la dumnealui din partid i-au fost aprobate majoritatea proiectelor pe care și le dorea pentru Motru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *