1800 de zile de concediu neefectuate de către salariații Primăriei! Fostul edil solicită 20.000 RON

Fostul edil de Motru, Gigel Jianu vrea că Primăria să-i achite 20.000 de lei pentru concediul pe care nu l-a solicitat o bună bucată de timp în perioada 2016-2020.

Același lucru dorește însă și fostul său consilier personal.

Problema concediilor neefectuate în ultimii ani la Primăria Motru a fost pusă pe tapet de primarul Morega, săptămâna trecută, care a și impus un grafic de efectuare al concediilor de către salariați în condițiile în care activitatea instituției nu este atât de stufoasă în această perioadă, asta și datorită condițiilor impuse de pandemie.

Efectiv foarte mulți dintre salariați nu au de muncă atât de mult pentru cele 8 ore de program.

Foarte mulți salariați ai Primăriei Motru nu își efectuaseră concediul de odihna chiar și de 3 ani, totalizând aproximativ 1800 de zile de concediu neefectuate.

Fostul edil Jianu având la fel, luni de zile de concediu neefectuate pentru care solicită nici mai mult nici mai puțin de 20.000 lei, conform legilor în vigoare.

Situația este cel puțin tragico-comică în condițiile în care în ultimii 4 ani în Motru nu prea s-au înghesuit nici investitori care să solicite diverse documente de la Primărie și nici proiectele de dezvoltare nu au fost atât de ample.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *