Ştrandul de 1 milion de euro de la Motru, nefuncţional!

Primăria Motru a demarat în anul electoral 2012 un proiect extravagant ce a vizat construirea unui complex de agrement în valoare de peste 1 milion de euro, în condiţiile în care majoritatea cetăţenilor oraşului s-au împrăştiat care încotro prin lume în căutarea unui loc de muncă iar cei care muncesc în minerit sunt din ce în ce mai puţini.

Ştrandul care trebuia ia ochii electoratului a angrenat primăria, şi implicit municipiul, în două credite bancare pentru cofinantarea proiectului(si aici este o intreaga poveste despre sumele imprumutate) pentru care s-au plătit lunar rate uriaşe.

Inaugurarea strandului a avut loc in vara anului 2015 si acum la nici doi ani, ştrandul de 1 milion de euro a devenit nefunctionabil şi necesită reparaţii.

În timp ce în toată ţara s-au deschis ştrandurile încă de la sfârşitul lunii Mai, la Motru, Primăria împreună cu societatea Direcţia Publică Motru cea care are ştrandul în administrare, se pare nu se grăbesc prea mult.

Dacă justiţia este nepăsătoare la ce se întâmplă cu o investitie de 1 milion de euro care la nici doi ani de la inaugurare necesita reparatii, poate cetăţenii îi vor penaliza la vot pe cei care ne conduc oraşul dar până atunci mai este de aşteptat.

iunie 15th, 2017 by